Hærværk gør børnene utrygge
  17. maj 2017 Vollsmose Avisen

  Børnehaverne Bøgelunden og Atlantis har lukket deres legepladser af uden for åbningstid for at undgå hærværk. Smadrede ruder og afbrændte sager går ud over børnene, siger institutionsledere.

  Se i vores nyhedsarkiv
  Vollsmose Avisen
  Knivstikkeri i Hybenhaven: 18-årig sigtet for drabsforsøg

  En 18-årig mand er sigtet for forsøg på manddrab, efter at han natten til torsdag stak sin bror med kniv. Det skriver tv2fyn.dk.

  26. maj 2017
  Vollsmose Avisen
  Vollsmose-skoler kan få millionbeløb

  De to folkeskoler i Vollsmose er på undervisningsministerens liste over skoler, der kan få tilskud på over en million kroner, hvis de løfter det faglige niveau til afgangsprøven næste sommer. Det skriver fyens.dk.

  22. maj 2017
  Vollsmose Avisen
  Fodboldklubber kalder på løsninger

  En dommer blev for nylig chikaneret i forbindelse med en kamp på B1909’s hjemmebane. Det har klubben nu taget konsekvenserne af og efterlyser sammen med FIUK en dialog om udfordringer i Vollsmoses fodboldklubber.

  17. maj 2017
  Vollsmose Avisen
  Sportspsykolog: Klare konsekvenser giver god opførsel

  Når stemningen bliver overophedet på fodboldbanen, og det hele kammer over, så skal vi finde forklaringen i den generelle fodboldkultur. Det forklarer sportspsykologisk konsulent og ekstern lektor ved Syddansk Universitet, Nicklas Pyrdol.

  17. maj 2017
  Vollsmose Avisen
  Råd til frivillige: Snak med din a-kasse

  Reglerne for frivilligt arbejde, når du er på offentlig forsørgelse, kan være svære at gennemskue, og om lidt bliver de måske lavet om igen. Tal altid med din a-kasse eller din sagsbehandler, før du engagerer dig frivilligt, lyder rådet fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

  17. maj 2017
  Vollsmose Avisen
  Pensionister skal finde nye havemænd og sneryddere

  Til juni lukker kommunens tilbud om billig rengøring, haveservice og snerydning til pensionister i Odense. Det mærker beboere i Vollsmoses tre haver, der nu skal til at finde hjælp andre steder.

  17. maj 2017

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse.