Plastic og cigaretter forpester grønne områder
  19. april 2017 Vollsmose Avisen

  De grønne områder i og omkring Vollsmose er belastet af affald, som kræver mange ressourcer at fjerne, viser en affaldsanalyse. Indprent gode affaldsvaner hos forældre og børn, siger eksperter.

  Se i vores nyhedsarkiv
  Vollsmose Avisen
  Fyns Politi: Anmeld eller grib ind ved dyremishandling

  Intet tyder på, at dyremishandling er mere udbredt i Vollsmose end andre steder. Men oplever man noget, skal det naturligvis anmeldes som alle andre ulovligheder, understreger politiet.

  19. april 2017
  Vollsmose Avisen
  Café genopliver brugt elektronik

  Vi skal smide mindre ud og genbruge mere, mener Keshav Parajuly, der står bag den nye Repair Café i Odense.

  19. april 2017
  Vollsmose Avisen
  'Affalds-sightseeing' i Fyrreparken

  Bjarne Andersen har taget initiativ til en såkaldt skraldevandring i Fyrreparken – et arrangement, som forhåbentlig kan gøre både beboere og fagfolk opmærksomme på Vollsmoses problemer med affald.

  19. april 2017
  Vollsmose Avisen
  Beboere tager skraldet i Vollsmose

  Det er et fælles ansvar at holde bydelen fri for henkastet affald, mener Adam Krogh, der er afdelingsformand i Bøgeparken og medarrangør af affaldsindsamlingen i Vollsmose.

  19. april 2017
  Vollsmose Avisen
  'Fifa er fremtiden'

  Der var fodbold på hjernen og kampgejst i luften, da 24 unge mænd den 1. april dystede i FIFA. Zeze Eric Bodjo, der stod bag turneringen, arbejder nu på at gøre turneringen til et månedligt arrangement for unge i Vollsmose Torv.

  19. april 2017
  Vollsmose Avisen
  Vollsmose er ideel, når zombierne kommer

  Martin Schjönning fra Bøgeparken har netop udgivet sin tredje horror-roman ’Kværnen’. Han har fundet inspiration fra Vollsmose til nogle af bogens helte og hovedpersoner.

  19. april 2017

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse.