Se i vores nyhedsarkiv
  Masseslagsmål mellem bandegrupperinger i Fyrreparken
  20. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Mandag aften kom tre personer til skade, da et masseslagsmål mellem Black Army og en hidtil ukendt bande fandt sted i Fyrreparken.

  Beboere har modtaget ekstra breve med Trygheds- og naboskabsundersøgelsen
  19. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Udsendelsen af Trygheds- og naboskabsundersøgelsen i Vollsmose har været ramt af en teknisk fejl. Det har betydet, at nogle af de beboere, der er fritaget for digital post, har modtaget flere breve om undersøgelsen.

  Mand fundet dræbt i Vollsmose
  16. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Fyns Politi oplyser, at en 77-årig mand er fundet dræbt i en lejlighed i Østerhøj. I forbindelse med mandens død er en 48-årig mand anholdt og varetægtsfængslet. Det skriver fyens.dk.

  Beboere byder posten velkommen med kage
  15. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Kaffe, kage og små hilsner på postkassen. Det er den velkomst som PostNord har fået af beboerne, efter postbudene igen omdeler i Vollsmose.

  Tivoli kommer først til Vollsmose i september
  14. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Når ramadanen slutter, og lille eid tager over, bliver det i år uden stort tivoli og festivitas. Vi kan ikke skaffe de fede forlystelser, forklarer arrangøren, der dog har sikret, at der kommer tivoli til Vollsmose til store eid i september.

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Nyheder
  Se i vores nyhedsarkiv