Se i vores nyhedsarkiv
  Ledige skal i arbejde gennem anlægsprojekt i Vollsmose
  31. maj 2017 Vollsmose Avisen

  Odense Kommune, boligorganisationerne i Vollsmose, Byg til Vækst og Vollsmose Sekretariatet forseglede her til eftermiddag en aftale om, at den forestående byudvikling i Vollsmose også skal bringe ledige tættere på arbejdsmarkedet.

  Voxpop: Hvad er din yndlingsbog?
  31. maj 2017 Vollsmose Avisen

  Alle børn elsker gode fortællinger, eventyr og fantasifulde historier. Det gælder også børnehavebørnene i Birkeparkens børnehus Atlantis.

  Siyabend får de unge til at dunke
  31. maj 2017 Vollsmose Avisen

  NBA-stjerner booster interessen for basketball i Vollsmose, mener Siyabend Can Atmaca. Han træner lokale unge i street basket og har selv været verden rundt med sine evner til at dunke og drible.

  Medarbejdere fra Jobcentret rykker til Vollsmose
  31. maj 2017 Vollsmose Avisen

  Tre dage om ugen sidder der nu medarbejdere fra Odense Kommunes Jobcenter i Vollsmose Sekretariatet. Det skal give en bedre service for de ledige i Vollsmose, siger sekretariatschef.

  Mange tosprogede børn kæmper med dansk
  31. maj 2017 Vollsmose Avisen

  Over halvdelen af tosprogede børn i Odense Kommune havde brug for sprogstøtte ved skolestart i 2016/2017. Det viser tal fra kommunen.

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Nyheder