Avis nr. 191 er ude nu

  18. maj 2017 Vollsmose Avisen

  I dag og fredag lander Vollsmose Avisen nr. 191 i postkassen, men den kan også læses online ved at klikke på forsiden ovenfor.

  Det er blevet tid til et nyt nummer af Vollsmose Avisen, hvor du denne gang kan læse om, hvordan det påvirker børnene i Atlantis og Bøgelunden, at der bliver begået hærværk på legepladsen og mod institutionen. Børnene bliver utrygge, og hærværket tager tid og penge, der i stedet kunne bruges oplevelser og omsorg til børnene. Derfor har de to børnehaver lukket legepladsen af uden for åbningstid.

  I Vollsmoses haver er det noget helt andet, der lukker. Her vil beboere fra juni ikke længere få hjælp til at passe have og hus af Pensionistservice, og pensionister i Tjørnehaven, Slåenhaven og Hybenhaven skal nu i gang med at finde andre løsninger til de pensionister, der ikke selv kan klippe hækken og rydde sne om vinteren. Den historie kan du læse på side 4-5.

  Også Vollsmoses væresteder og klubber til børn og unge står overfor en lukning. Efter sommerferien åbner et nyt ungdomscenter, der samler alle fritidstilbud til børn og unge mellem 11 og 18 år i det nordlige Odense. Det nye center vil byde på et større og bredere udvalg af aktiviteter, fortællere to ledere fra UngNord. Du kan læse mere om det nye ungdomscenter på side 7.

  I Sporten samler vi op på de sidste ugers sager om dårlig opførsel fynsk amatørfodbold. For både B1909 og FIUK har været involveret i uheldige episoder og efterlyser nu en dialog om løsninger med både DBU Fyn og dommerunionen. Det er vigtigt at gennemføre konsekvenser hver eneste gang, hvis klubbens regler og værdisæt bliver overtrådt, fortæller en sportspsykolog i samme omgang. Det kan du læse på side 9.

  Det er blot nogle af de historier, Vollsmose Avisen byder på i dette nummer. Rigtig god læselyst!

  Bliv borgerjournalist og gør en forskel i dit nærområde
  Vollsmose Avisen bliver i høj grad til på grund af beboere, der skriver, leverer idéer og tager billeder. Så har du en idé eller lyst til at bidrage på den ene eller anden måde, så ring til redaktør Signe på 20 41 48 79, skriv en mail på silch@vollsmose.dk og eller kig forbi redaktionen i Vollsmose Sekretariatet i Vollsmose Torv.

  Næste avis udkommer den 1. juni, og deadline er en uge tidligere.

   

   

   

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv