Beboere byder posten velkommen med kage

  15. juni 2017 Vollsmose Avisen

   

  Kaffe, kage og små hilsner på postkassen. Det er den velkomst som PostNord har fået af beboerne, efter postbudene igen omdeler i Vollsmose.

  Tekst: Signe Lene Christiansen

  ’Hej Post. Tak fordi du kom i dag. Her er lidt sødt på din videre vej.’ Sådan lyder en hilsen fra en beboer i Bøgeparken, der sammen med sin seddel har efterladt hjemmebagte cookies i en pose til postbuddet.

  Den hyggelige hilsen er ikke den eneste af sin slags. Flere beboere har budt PostNords medarbejdere velkommen i Vollsmose med kaffe, kage og sedler i opgang og på postkasser.

  I en anden opgang i Vollsmose bliver postbudene for eksempel mødt med en hilsen, der ovenikøbet rimer. ’Tusind tak fordi I er tilbage - var jeg hjemme, gav jeg kage’, slutter hilsenen, der også er lagt op på Vollsmose Torvs Facebook-side.

  Vil sprede initiativet
  Hos Centerkontoret, der administrerer Vollsmose Torvs Facebook-side og Vollsmose Torvs ejendomme, lagde man i går aftes mærke til, at beboere på eget initiativ tog mere end almindeligt pænt imod postbudene. Derfor besluttede de at støtte op om initiativet med en konkurrence.

  -Vi vil gerne være med til at sprede beboernes initiativ og samtidig give dem mulighed for at svare tilbage på al mediepostyret på en kærlig og personlig måde, siger Kim Nielsen, der er kommunikationsansvarlig hos Centerkontoret.

  - ’Bor du I Vollsmose så byd postbuddet på kaffe, giv ham et stykke kage, skriv ham en lille besked ved din postkasse...Eller noget fjerde. Tag et billede og send det til os, så sætter vi et gavekort på 1000 kr. til Vollsmose Torv på højkant’, lyder opfordringen på Facebook, som er blevet delt tæt på 100 gange.

  Posten bliver budt på kaffe
  I mandags meddelte PostNord, at de midlertidigt havde stoppet postomdeling i Vollsmose efter to episoder, hvor medarbejdere var blevet chikaneret og truet.

  Onsdag blev breve og reklamer dog omdelt igen. Og i dag er pakkeposten også på vej ud. Ifølge PostNords fællestillidsmand for Odense-distriktet, Luise Vase Lau Hansen, er tilbagemeldingen fra postbudene i Vollsmose, at de lokale i Vollsmose bakker op om posten.

  - Mange er rigtig kede af det. Og der er blevet givet kaffe og kage flere steder. Vi har også måtte give udtryk for, at vi selvfølgelig gerne vil ud med de pakker, som folk har bestilt, og som de går og venter på. Alle ved, at det kun er nogle få, der chikanerer. Det er jo ikke sådan generelt derude, siger tillidsmanden til Ekstra Bladet.

  Hun fortæller også, at de postansatte ikke frygter for deres sikkerhed, når de er på arbejde i Vollsmose.

  - Det er et dejligt område. Det her er bare enkeltstående tilfælde, som selvfølgelig kan være ubehagelige for den enkelte. Men der er ikke nogen, der har noget imod at køre derud, siger Luise Vase Lau Hansen til Ekstra Bladet.

   

   

   

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv