Beboere har modtaget ekstra breve med Trygheds- og naboskabsundersøgelsen

  19. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Udsendelsen af Trygheds- og naboskabsundersøgelsen i Vollsmose har været ramt af en teknisk fejl. Det har betydet, at nogle af de beboere, der er fritaget for digital post, har modtaget flere breve om undersøgelsen.

  Tekst: Signe Bache

  Cirka 1200 beboere i Vollsmose er fritaget for NemID og digital post. Denne gruppe af beboere skulle derfor med almindelig post modtage en vejledning til, hvordan de besvarer undersøgelsen af naboskab og tryghed i Vollsmose.

  Der er dog desværre sket en teknisk fejl hos Digital Service ved Odense Kommune, som stod for at sende brevene ud. Det er uvist, hvad der præcis er gået galt. Men den tekniske fejl har betydet, at en række personer har modtaget helt op til 10 breve.

  - Vi ved kun, at der er sket en teknisk fejl. Det er og har været til gene for en række beboere, som meddeler, at de har modtaget flere breve med den samme vejledning. Det beklager vi naturligvis rigtig meget, siger Nanna Muusmann, der er sekretariatschef i Vollsmose Sekretariatet.

  Hjælp til besvarelse
  Hvis man er en af de beboere, der har modtaget flere breve, skal man ikke være nervøs for, at det betyder noget for besvarelsen. Brevet indeholder kun en vejledning til, hvordan man besvarer. Så har man modtaget flere breve, skal man bare nøjes med at beholde ét og smide de andre ud. Man er velkommen til at tage sit brev med til Vollsmose Sekretariatet og få hjælp til at besvare spørgeskemaet.

  Det er fjerde gang, undersøgelsen bliver lavet. Det betyder også, at man nu kan begynde at sammenligne besvarelserne over en længere årrække. Da undersøgelsen sidst blev gennemført i 2015, var det 17 procent af beboerne, der besvarede spørgeskemaet.

  - Vi håber meget på, at rigtig mange beboere vi svare på Trygheds- og naboskabsundersøgelse, siger Nanna Muusmann.

  - I 2015 var antallet af svar rigtig flot. Svarer lige så mange igen, kan vi rigtig begynde at se på, hvordan det ser ud med naboskabet og trygheden i bydelen over en længere årrække, forklarer Nanna Muusmann.

  Udover at man kan møde op i Vollsmose Sekretariatet, er der også mulighed for at få en hjælpende hånd med spørgeskemaet her:
  Biblioteket: Mandag - fredag: kl. 13.00 - 16.00
  Den Frie Rådgivning: Mandag - onsdag: kl. 12.00 - 15.00 og torsdag: kl. 11.00 - 17.00

  Det er Vollsmose Sekretariatet, der står bag undersøgelsen, og den udsendes til alle beboere i Vollsmose fra 15 år og opefter. Man er til enhver tid velkommen til at kontakte Vollsmose Sekretariatet på telefon 30 70 29 86 eller på mail info@vollsmose.dk, hvis man har spørgsmål til undersøgelsen.

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv