Mand fundet dræbt i Vollsmose

  16. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Fyns Politi oplyser, at en 77-årig mand er fundet dræbt i en lejlighed i Østerhøj. I forbindelse med mandens død er en 48-årig mand anholdt og varetægtsfængslet. Det skriver fyens.dk.

  Omkring klokken 18 i går blev en 77-årig mand fundet dræbt i en lejlighed på 2. sal i lejlighedskomplekset Østerhøj i Vollsmose. Ifølge vagtchef Asbjørn Larsen var det en i opgangen, der alarmerede politiet, da personen hørte larm fra lejligheden.
  - Vi har anholdt en person i lejligheden i forbindelse med mandens død, og det ser ud til, at der er tale om en kriminel handling, siger vagtchefen Asbjørn Larsen til Fyens.dk.

  Den anholdte er en 48-årig mand. Han er nu sigtet og varetægtsfængslet i surrogat (et andet sted end i almindeligt fængsel red.) i de kommende fire uger efter at have været fremstillet i grundlovsforhør i formiddags. Der er også begæret en mentalundersøgelse af manden.

  Vagtchefen oplyser desuden, af der var et kvindeligt familiemedlem til den anholdte til stede i lejligheden, da politiet ankom.
  - Hun er blevet afhørt som vidne. Hun har været til stede under episoden, og hun er formentlig øjenvidne til drabet, siger Asbjørn Larsen.

  Manden erkendte i retten at have slået offeret med et stykke værktøj. Han forklarede også, at han slog ham, fordi han ønskede, at han skulle dø, skriver fyens.dk.

  Politiet var torsdag aften stadig i gang med at undersøge det afspærrede sted nærmere.

   

  Opdateret kl. 13.40.

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv