Ny avis i din postkasse

  14. juni 2017 Vollsmose Avisen

  I dag og fredag lander Vollsmose Avisen nr. 193 i postkassen, men den kan også læses online ved at klikke på forsiden ovenfor.

  Så har Vollsmose været i medievælten endnu engang, og på vollsmose.dk kan du læse om sagen med PostNords postbude, der i sidste uge blev udsat for trusler og chikane. Ikke desto burde en ny avis blive leveret med posten i dag og i morgen.

  I dette nummer af Vollsmose Avisen fylder ramadanen en del i spalterne, hvor muslimske beboere blandt andet har budt ind med billeder og beretninger om den hellige faste-måned. Lokale sportsudøvere fortæller i Sporten også om, hvordan de håndtere træning og kampe med en tom mave og en tør mund.

  I kølvandet på borgmesterens stormøde om bander har tre beboere skrevet indlæg om, hvad de tror, der skal til for at løse problemerne. Beboerne skal selv på banen, lyder det fra alle tre. Læs deres indlæg på side 4-5.

  Det og meget, meget mere kan du læse i denne næstsidste avis inden sommerferien.

  Rigtig god læselyst!

  Bliv borgerjournalist og gør en forskel i dit nærområde
  Vollsmose Avisen bliver i høj grad til på grund af beboere, der skriver, leverer idéer og tager billeder. Så har du en idé eller lyst til at bidrage på den ene eller anden måde, så ring til redaktør Signe på 20 41 48 79, skriv en mail på silch@vollsmose.dk og eller kig forbi redaktionen i Vollsmose Sekretariatet i Vollsmose Torv.

  Næste avis udkommer den 29. juni, og deadline er en uge tidligere.

   

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv