'Ramadanen lærer os gode værdier'

  14. juni 2017 Vollsmose Avisen

  En personlig beretning om ramadan.

  Tekst: Salma Choujaa Goudira, Bøgeparken

  Ramadan for mig betyder at gøre sig til et bedre menneske. At give og at tilgive. Formålet med ramadanen er ikke at gå rundt med en tom rumlende mave til solnedgang, som mange måske tror. Ramadanen lærer os solidaritet. Millioner af mennesker i den her verden står op og går i seng med en tom mave på grund af fattigdom, krig og andre sørgelige årsager. Ramadanen lærer os at sætte pris på de ting, vi tager for givet som for eksempel mad på bordet. Ud over det er ramadanen med til at forøge vores viljestyrke. Ved at holde os væk fra visse ting, lærer vi at styre vores behov fremfor at lade os blive styret af behovet. Man kan lære mange gode værdier af ramadanen: Taknemlighed, selvkontrol og lysten til at være den bedste version af sig selv. Efter min mening er det vigtigt at have disse værdier med sig, uanset om man er muslim eller ej.

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv