Delvis genåbning af Vollsmose Sekretariatet

Alle myndighedernes retningslinjer for at undgå spredning af coronavirus overholdes i forbindelse med den delvise genåbning af sekretariatet.

Fra mandag den 20. april åbner Vollsmose Sekretariatet for fysisk fremmøde i kortere tidsrum. Mandag til fredag klokken 12.00-15.00 kan beboere få den nødvendige rådgivning og hjælp, som ikke kan lade sig gøre over eksempelvis telefon eller mail.

Myndighedernes retningslinjer for at mindske spredningen af coronavirus har betydet, at Vollsmose Sekretariatet siden den 13. marts har holdt lukket for personligt fremmøde. Fra mandag den 20. april vil der dog igen være mulighed for, at beboere i Vollsmose kan møde op i sekretariatet for at få hjælp og rådgivning.

- Selvom alle sekretariatets medarbejdere under hele nedlukningen har arbejdet hjemmefra og ydet rådgivning over telefon, mail, Facetime og Skype, så oplever vi, at der er beboere, som vi bedre vil kunne hjælpe tilstrækkeligt, når vi mødes fysisk, siger sekretariatsleder Mette Beck Frost og forklarer, at det kan dreje sig om situationer, hvor fx sprogbarrierer gør det vanskeligt at hjælpe digitalt.

Alle retningslinjer overholdes
Mette Beck Frost understreger, at alle myndighedernes retningslinjer for at undgå spredning af coronavirus overholdes i forbindelse med den delvise genåbning af sekretariatet.

- Vi tager naturligvis alle de nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler for at sikre både beboere og medarbejdere mod coronavirus, siger Mette Beck Frost.

Af samme grund er antallet af medarbejdere - der er fysisk tilstede i sekretariatet - reduceret til fire, så der hele tiden kan holdes den nødvendige afstand. Ved alle indgange til sekretariatet vil der stå håndsprit, som man opfordres til at bruge, inden man går ind, ligesom man opfordres til at holde afstand og undgå at møde op, hvis man føler sig syg. Samtalerne med beboerne vil desuden, så vidt det er muligt, foregå udenfor.

Beboerne opfordres til at ringe eller sms’e til telefon 30 70 29 86 eller skrive på info@vollsmose.dk for på forhånd at aftale et møde.

Seneste Artikler
Det myldrer med sommeraktiviteter i Vollsmose
Sahan og SSP går sammen om at hjælpe unge ud af kriminalitet
17-årig varetægtsfængslet efter knivstik i Fyrreparken
Politiet forlænger visitationszone og strafzone i to uger mere
Politiet efterlyser stadig hjælp til drabssag