Filtrering

Ingen læger vil åbne klinik i Vollsmose

16. november 2018 Ingen læger har budt ind på muligheden for at åbne praksis i Vollsmose, ifølge Region Syddanmark. Nu vil politikerne kigge på andre muligheder for at få en læge til bydelen, skriver Fyens.dk.

På besøg hos Ældrecenter Øst

16. november 2018 Kom med indenfor hos Ældrecenter Øst en helt almindelig torsdag formiddag.

Nye tider hos U16: Ud med chips og kage

16. november 2018 Bakary Bojang har som fysisk træner for B1909s U16-hold sat den fysiske træning og kosten i system. Det har foreløbig givet drengene mere energi.

Tre medaljekandidater på vej til DM

15. november 2018 Vollsmose Boxing har tre boksere med ved danmarksmesterskaberne i Holstebro. De tre stærke boksere skal møde stærke modstandere. Derfor har cheftræneren nedtonet medaljeforventningerne.

Hvordan bruger du radiatoren rigtigt?

15. november 2018 Der blev stillet mange spørgsmål om varmeregninger i Granparken og Egeparken, da der blev holdt informationsmøde om, hvordan man kan spare på varmen - til glæde for både pengepungen og miljøet.

Beboere tog godt imod teater

15. november 2018 Samarbejdsviljen var stor, da Nørregaards Teater og beboere i sidste uge mødtes for at snakke om, hvad der sker, når teateret overtager kulturhuset i juli 2019.

Børn fik en musikalsk rejse

14. november 2018 Fem gange om året holder Odense Musikskole og Vollsmose Bibliotek musikalsk legestue for små børn og deres forældre. Det har inspireret borgerjournalist Elena Stefan til at bruge musik derhjemme.

Her er vinderne af Vollsmose Bestemmer

13. november 2018 Lørdag den 3. november blev en pulje på 200.000 kroner fordelt på syv projekter i Vollsmose. Pengesummen blev fordelt af en styregruppe ud fra en afstemning blandt beboere og på baggrund af projekternes budgetter.

Pige grebet bagfra på sti

08. november 2018 På stien fra Birkeparken mod Tjørnehaven blev en 13-årige pige grebet bagfra af en midaldrende mand tidlig onsdag aften. Det skriver TV 2/Fyn.

Lærkeparken melder sig ind i LLO

06. november 2018 Efter en afstemning den 23. oktober er Lærkeparkens beboere blevet enige om at melde sig ind i Lejernes Landsorganisation.

Vollsmose Boxing i kapløb om fornem pris

06. november 2018 Den lokale bokseklub er igen i år et af tre initiativer fra Fyn, der har chancen for at vinde ’Danskernes Idrætspris’ og 100.000 kroner.

Beboere gav dobbelt så meget til nødhjælp

05. november 2018 Dansk Flygtningehjælps landsindsamling gav næsten dobbelt så mange penge i Vollsmose i forhold til sidste år. Større opmærksomhed og konsekvent brug af de sociale medier er nogle af forklaringerne, mener koordinator.

Lokal taekwondoklub hiver otte medaljer hjem

05. november 2018 I oktober kæmpede Vollsmose Taekwondo Odense sig til otte medaljer til Rødovre Open. Cheftræneren Cengiz Caliskan ser nu forventningsfuldt frem til DM i november.

’Vi skal støtte op om vores børns skolegang’

04. november 2018 I sidste måned blev lærerne på H.C. Andersen Skolen fejret og forkælet af børn og forældre for at anerkende det arbejde, de laver hver eneste dag.

Studerende efterlyser studiemiljø

03. november 2018 Studerende i Vollsmose mangler et hyggeligt sted med plads til at fordybe sig i studiebøgerne. Vollsmose Bibliotek og Kulturhus vil forsøge at imødekomme behovet.

'Julehjælp fjerner hovedpinen'

02. november 2018 Cathrine Christensen i Bøgeparken har søgt om julehjælp tre gange. Når økonomien er stram, er det en lettelse af få hjælp.

Her kan du søge om julehjælp

02. november 2018 Er det svært at få råd til julegaver og andesteg, så kan man søge om hjælp flere steder. Både Den Frie Rådgivning og Vollsmose Sekretariatet hjælper med at udfylde ansøgninger om julehjælp og anbefaler, at man tager hul på sin ansøgning i god tid inden deadline. Julehjælp kan bestå af eksempelvis gavekort til supermarkeder og forretninger eller en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene.

Edderkoppe-muffins til halloween

01. november 2018 Mangler du lidt til den søde tand? I anledning af halloween har borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard lavet uhyggelige edderkoppe-muffins.

Billedgalleri: Røde og gule farver har overtaget Mosen

01. november 2018 Bladene skifter farve og vejret skifter. Vollsmoses skønne natur kommer frem i efteråret, når bladene får en tydelig gul og orange farve.

We Enjoy: Fra Vollsmose til Thailand

31. oktober 2018 300 thailandske børn fik en stor oplevelse, da stifteren af Vollsmose-foreningen, We Enjoy, i slutningen af oktober arrangerede lege og sportsaktiviteter i det sydlige Thailand - bare fordi han ikke kunne lade være.

Mulig påsat brand efterforskes i Egeparken

31. oktober 2018 Natten til onsdag var der en mindre brand i en kælder i Egeparken. Det skriver TV 2/Fyn.

31-årig snittet med kniv i Vollsmose Torv

29. oktober 2018 Lørdag aften var to mænd i et internt opgør i en butik i Vollsmose Torv. Det skriver TV 2/Fyn.

Beboer i Birkeparken leder efter pas

26. oktober 2018 Aziz Abbed Abbas fra Birkeparken opdagede for nylig, at hans kone uheldigvis var kommet til at smide hans irakiske pas ud. Nu er eftersøgningen på passet gået i gang.

21-årig sigtet for forsøg på manddrab

26. oktober 2018 En 21-årig mand blev torsdag eftermiddag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Odense sigtet for forsøg på manddrab efter en skudepisode i Fyrreparken den 8. oktober. Det skriver Fyens.dk.

26-årig fra Vollsmose idømt fængsel for hashhandel

22. oktober 2018 I fredags blev der afsagt dom i sagen om organiseret hashsalg fra et lager i Bolbro. Den 26-årige mand fra Vollsmose blev idømt to år og tre måneders fængsel, ifølge fyens.dk.

26-årig mand fra Vollsmose tiltalt for organiseret hashsalg

18. oktober 2018 Efter politiets overvågning af et hashlager i Bolbro er en 26-årig mand fra Vollsmose nu tiltalt for at organisere salg af hash, ifølge fyens.dk.

Foreningen CCV nedlægger sig selv

15. oktober 2018 Foreningen Community Center Vollsmose nedlægger sig selv, men arbejder på at fortsætte med lektiehjælp og sprogtræning til børn og voksne.

Kartoffelrøsti

14. oktober 2018 Den største glæde ved kartoflen er dens alsidighed. Den kan moses, steges, koges, laves til chips og mange andre ting, skriver borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard fra Egeparken. Derfor serverer han her opskriften på kartoffelrøsti.

Forfølger fodbolddrømmen i Irak

13. oktober 2018 En barndomsdrøm er gået i opfyldelse for fodboldspilleren Mohamad Amin Jabbar, der for øjeblikket spiller på det irakiske U20-landshold. Her står den på intens træning i 40 graders varme, så de kan tage pokalen til Asian Cup senere i oktober.

Børn og voksne går i stemmeboksen

12. oktober 2018 Hvem skal have penge til at realisere sin idé? Beboere kan i efterårsferien stemme på syv udvalgte idéer til projekter, der skal gøre Vollsmose til et bedre sted at bo.
Filtrering