Filtrering

Vollsmoses medier holder sommerferie

05. juli 2019 Redaktionen på Vollsmoses medier holder sommerferie. Vi er tilbage igen den 1. august med nyheder og gode historier fra Vollsmose. Den første avis lander i postkasserne den 15. og 16. august.

Dabke-elever øver tramp og takter i Bøgeparken

04. juli 2019 I omkring 23 år har arabisk musik fyldt Det Palæstinensiske Hus i Bøgeparken med mennesker i forskellige aldre og den palæstinensiske folkedans dabke. Borgerjournalist Farah Ayman Ahmad var med til træning en søndag i juni.

Ibrahim vil være minoriteternes stemme

04. juli 2019 Elevrådsformand, debattør og engageret frivillig. 18-årige Ibrahim El-Hassan fra Birkeparken vil vise Vollsmoses positive sider og være en stemme for unge med minoritetsbaggrund.

Respect vil gøre bydelen mere bæredygtig

04. juli 2019 Foreningen Respect, der står bag byhaven ved Vollsmose Torv, er i fuld sving med at bygge deres nye lokale op i centeret. Her skal der i fremtiden være en fusion af café og drivhus.

Vær kreativ i sommerferien

03. juli 2019 Har du lyst til at klippe-klistre i sommerferien? Så har borgerjournalist og krea-entusiast Heidi Agergaard fundet to kreative aktiviteter til ferien.

Klumme: Naboskab med mening

02. juli 2019 Mellem betonblokkene i Vollsmose findes der en særlig naboskabsfølelse. De sidste 24 timer af Ayan Yasins hverdag i Lærkeparken tegner et billede af et særligt fællesskab.

Jordbærsalat

02. juli 2019 Brug sæsonens lækre jordbær i denne velsmagende sommersalat.

Se billederne: Dans, dunk og mål på Vollsmoses asfalt

01. juli 2019 Mandag den 24. juni satte Game traditionen tro gang i fede aktiviteter på p-pladsen ved Vollsmose Torv. Vollsmose Avisens borgerfotograf Jørgen Gregersen var med.

Hvad ville der være sket, hvis der var blevet stemt nej til udviklingsplanen?

01. juli 2019 Odense Kommune og boligorganisationerne Civica og FAB stemte i maj for en fælles udviklingsplan, der betyder, at omkring 1.000 boliger i Vollsmose skal rives ned. Men hvad ville der være sket, hvis boligorganisationerne havde stemt nej?

Politiet efterlyser flugtbilist

27. juni 2019 En cyklist blev onsdag eftermiddag ramt af en bil i en rundkørsel ved Birkeparken, ifølge Fyens.dk. Nu efterlyser politiet oplysninger om påkørslen og bilen.

Fængslet for fund af narko i Vollsmose

27. juni 2019 To brødre er varetægtsfængslet efter, at politiet onsdag fandt heroin og kokain i deres fælles lejlighed i Vollsmose. Det skriver Fyens.dk.

Politisk uenighed om letbanens etape 2

25. juni 2019 Venstre vil sætte letbanens anden etape i bero og i stedet bruge de opsparede midler på enten nybyggeri eller renovering af Odenses daginstitutioner og skoler. Socialdemokratiet afviser tanken og mener fortsat, der er brug for kollektiv transport i en tid, hvor biltrafikken i Odense vokser med 1000 biler om året.

Scenen skifter i kulturhuset

25. juni 2019 De populære forestillinger for småbørn rykker til Vollsmose, når Nørregaards Teater i september tager hul på deres første sæson i bydelen. Den 1. juli overtager teateret nøglerne til kulturhuset i Vollsmose, som skal rumme deres nye scene.

85-årig fra Ældrecenter Øst fundet i god behold

24. juni 2019 En 85-årig dement mand gik i weekenden fra Ældrecenter Øst, men er fundet i god behold, ifølge Fyns Politi.

9’erne går efter skarpe unge

24. juni 2019 B1909 satser nu benhårdt på at rekruttere ungdomsspillere. Lokkemaden er kvalificeret træning, gode faciliteter og et skarpt fokus på den enkelte spillers udvikling.

Et stykke med sommer

21. juni 2019 Nye kartofler, asparges og radiser. Det er smagen af den danske sommer. I den anledning serverer borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard denne asparges- og kartoffelmad.

Hvad er sandt eller falsk om nedrivninger i Vollsmose?

20. juni 2019 Er det rigtigt, at nedrivningerne går i gang i 2020? Og er det dem med anden etnisk baggrund, der skal flytte ud? Vollsmose Avisen har afprøvet nogle af de udsagn, der for tiden går igen blandt beboere.

Elena maler livets store spørgsmål

20. juni 2019 Borgerjournalist Elena Mirela Stefan har gået på malerskolen i Vollsmose Kirke. - Jeg har lært mig selv at kende på en ny måde, skriver hun her om sit forløb med oliefarver, lærreder og eksistentielle spørgsmål.

Sommerteater for børn kommer til Vollsmose

19. juni 2019 I juli kommer tre forskellige teaterforestillinger for børn til Vollsmose. Det sker i forbindelse med et nyt kulturtilbud for de yngste i fire forskellige Odense-forstæder.

Morgenbord markerede jubilæum

18. juni 2019 Organisationen BL - Danmarks Almene Boliger fejrer i år sit 100-års jubilæum. Det markerede beboere fra Tjørnehaven og Slåenhaven med fælles morgenbord.

Se billederne: Vollsmose fejrede eid

07. juni 2019 Borgerfotograferne Flemming Falkenberg og Duaa Abbed har været en tur i tivoli i forbindelse med eid.

Sådan stemte Vollsmose til folketingsvalget

06. juni 2019 Radikale Venstre blev det største parti blandt vælgerne på Camp U i Vollsmose ved gårsdagens folketingsvalg. Liberal Alliance fik færrest stemmer.

OB inviterer til fodboldstævne

03. juni 2019 Den 23. juni er OB vært for et fodboldstævne i Vollsmose, og alle unge drenge mellem 12 og 15 år kan komme og være med.

Rabarbertærte

01. juni 2019 Rabarber er en grøntsag forklædt som frugt. Den bruges som regel til bagværk, kompot og andre søde sager som denne rabarbertærte fra borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard.

'Loven kræver, at vi beskytter alle mennesker'

31. maj 2019 Bliv hjemme og hold børnene hjemme, hvis Rasmus Paludan kommer til Vollsmose, lyder opfordringen fra Per Franch, politikommissær i Vollsmose-afdelingen hos Fyns Politi oven på torsdagens uroligheder ved Bøgeparken.

Livsvigtige point er på spil i lokalopgør  

31. maj 2019 I weekendens lokalopgør mellem B1909 og B1913 er der meget mere end prestige på spil. Det gælder om at undgå nedrykning.

Hvad er fremtiden for Vollsmose Torv?

31. maj 2019 Vollsmose Torv og erhvervet i bydelen spiller en stor rolle i den såkaldte udviklingsplan for Vollsmose. Her er centret markeret som en bygning, der skal ske forandringer med. Vi er klar på en omdannelse og på at bygge private boliger, siger centerets drifts- og udviklingsdirektør, Søren Dollerup.

Miljøambassadørerne ruller ud

30. maj 2019 Hver torsdag står Vollsmoses miljøambassadører klar i en lille campingvogn i Egeparkens miljøgård for at rådgive deres naboer om hverdagens udfordringer med affaldssortering, madspild og lange, dyre brusebade.

'Vi skal ikke bare læne os tilbage i sofaen og være ligeglade'

30. maj 2019 Foreningen We Enjoy inviterer beboerne i Vollsmose ind til politisk paneldebat forud for folketingsvalget. Det skal hjælpe flere til at sætte deres kryds. For det er vigtigt, at man sætter sig ind i tingene og selv tager stilling, mener en af initiativtagerne bag arrangementet.

Har du set fem gule mooncars?

29. maj 2019 Fem gule mooncars blev henover weekenden stjålet fra børnehuset i Bøgeparken, skriver Fyens.dk. Har man oplysninger i sagen, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.
Filtrering