Filtrering

Vollsmose Boxing og Projeklt Zlatan får penge af Østifterne

17. september 2018 Vollsmose-foreningerne Projekt Zlatan og Vollsmose Boxing har fået hver en pose penge af foreningen Østifterne, skriver TV 2/Fyn.

Ulykkes-bilist sendte fire på skadestuen

17. september 2018 To børn og to voksne måtte tjekkes for skader på OUH, efter en formentlig påvirket mand påkørte deres bil søndag eftermiddag i Vollsmose, skriver fyens.dk.

Endnu en velskrevet fortælling om Borgia-familien

16. september 2018 Tidligere præst i Vollsmose, Torben Hangaard, har skrevet endnu en letlæselig og spændende historisk roman om Borgia-familien.

Angriberen fra Bøgeparken er tilbage

15. september 2018 Bakary Bojangs talent for at spille fodbold har bragt ham vidt omkring - både i Danmark og i udlandet. Det er erfaringer fra den karriere, han nu giver videre til de unge spillere i B1909, som han netop er vendt tilbage til.

Brunsviger med brombær

14. september 2018 Brug frugt, der i sæson, i dit bagværk. Sådan lyder opfordringen fra borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard, der her eksperimenterer med den klassiske brunsviger.

Værestedet Øst gør klar til udstilling

14. september 2018 De strikker, hækler, broderer og maler på livet løs. Det kreative håndværk er blevet et socialt samlingspunkt for Værestedet Øst, som udstiller deres kreationer på Vollsmose Bibliotek og Kulturhus.

Nye studerende flytter ind i Diamanten

13. september 2018 En gruppe nye studerende er flyttet ind i den tidligere institution Diamanten. Her bor de på sovesale, indtil de finder en bolig i Odense. Vollsmose Avisen besøgte de studerende i deres midlertidige hjem.

Ny teaterscene rykker til Vollsmose

13. september 2018 Nørregaards Teater flytter ind i kulturhusets lokaler med en ny scene til sommer. Børneteateret vil skabe et levende hus sammen med beboere, bibliotek og lokale foreninger, ifølge teaterleder Carsten Wittrock.

Løbere tog en runde mere i Mosen

13. september 2018 For sjette gang løb både børn og voksne om kap i Vollsmoses grønne områder, da der var Moserunden den 4. september.

’Ingen skal stå uden tag over hovedet’

12. september 2018 Ingen skal flytte ud af Vollsmose, før de kan få en passende bolig et andet sted i Odense. Det understreger både politikere og boligorganisationen Civica oven på byrådets fælles melding om, at 1.000 familieboliger i bydelen skal rives ned eller laves om.

Niras skal styre byggeriet i Vollsmose

05. september 2018 Det bliver det danske rådgivende ingeniørfirma Niras, der sammen med arkitektfirmaet Arkitema skal tegne de sidste streger i infrastrukturplanen ’Fremtidens Vollsmose’ og styre det store anlægsarbejde.

Politikere underskriver aftale om Vollsmose

04. september 2018 I løbet af et år skal der laves en genhusningsplan for Vollsmose sammen med boligorganisationerne i området. Det er et af målene i den politiske aftale om udviklingen af bydelen, som samtlige partier fra byrådet i dag underskrev.

16-årig varetægtsfængslet for overfald

04. september 2018 Endnu en 16-årig dreng er blevet varetægtsfængslet i sagen om et groft overfald, skriver Fyens.dk

Fornem hæder til Shahbaz Aslam

03. september 2018 Cheftræneren i Vollsmose Boxing blev i weekenden udnævnt til årets leder. Det skyldes hans store arbejde med at integrere unge mennesker i Vollsmose i boksesporten og hans store indsats i Get2sport og DABU.

Berømt kunstner udstiller i Vollsmose

03. september 2018 I fredags rykkede kunstneren Jens Galschiøt ind på Mulernes Legatskole med kunstinstallationen ’Abrahams Børn’. Det skriver MulerUpdate.

Vildt legeland til billige penge

03. september 2018 Dudis Legeland var en fed, men lidt larmende oplevelse, skriver borgerjournalist Elena Stefan. Hun deltog i åbningen af det nye legeland i Vollsmose Torv med sine børn på fem og tre år.

Opskrift: Chokoladeboller til madpakken

02. september 2018 Mangler du inspiration til madpakken? Borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard giver dig nogle tips samt en opskrift på chokoladeboller.

Karim kaster sig ud som iværksætter

01. september 2018 18-årige Karim Saway fra Lærkeparken har startet egen virksomhed, hvor han tilbyder husservice. Det har givet et skub i skolen, selvom det er svært at holde styr på det hele, fortæller den nyudsprungne iværksætter.

’Det er ikke så svært, som mange tror’

01. september 2018 Drop bekymringerne og spring ud i det. Sådan lyder opfordringen fra iværksætter og initiativtager til butikken HrHobby i Vollsmose Torv.

Her kender alle hinanden

31. august 2018 En tæt knyttet gruppe af mennesker dukker op hver tirsdag aften for at svømme. Det er den stilfærdige forening Motion Øst, som har svømmet i Vollsmose Svømmehal i 27 år og netop har taget hul på en ny svømmesæson.

Kreativitet sætter tankerne fri

31. august 2018 Kreativitet er frihed, skriver borgerillustrator Fatama Al-Zahraa. Den 1. september står hun endnu engang for at undervise i manga-tegning hos Vollsmose Bibliotek og Kulturhus.

Forfatter vil inspirere andre unge

30. august 2018 Zeinab Mosawis forældre efterlod hende på fem måneders ufrivillig genopdragelsesrejse i Irak, da hun var 16 år. Mandag den 3. september kommer hun til Vollsmose for at fortælle om at finde balancen mellem to kulturer.

Sort honning fra Vollsmoses biavlere

30. august 2018 Vollsmose Biavlerforening har netop høstet deres honning, og i år har høsten været ekstraordinær god. Som noget meget sjældent har de lokale bier produceret sort honning.

Hiphop på skoleskemaet

30. august 2018 Hiphop er et godt redskab til at se på samfundsproblemer. Det viste Rapolitics, da de for nylig var i Vollsmose med deres hiphop workshop.

’Piger er lige så gode til hiphop som drenge’

30. august 2018 Piger skal bare klø på, hvis de vil lave hiphop. Det var budskabet fra rapperen Filuka, der for nylig gav koncert i Vollsmose.

Tre teenagere varetægtsfængslet for overfald

30. august 2018 I juli blev en 15-årig dreng groft overfaldet af en gruppe teenagere i Vollsmose. Nu er tre drenge blevet varetægtsfængslet, skriver Fyens.dk.

Omar gav baghjul til børnecykelløbet

29. august 2018 Omar Waelchatle blev den suveræne vinder af B1909’s børnecykelløb i lørdags. Han går på klubbens cykelskole, hvor børnene kommer i god form, lærer færdselsreglerne og bliver en del af et fællesskab.

To biler i brand i Vollsmose

29. august 2018 Mandag aften var brandvæsenet ude til to bilbrande i Vollsmose, skriver Fyens.dk.

Udsmidt familie går til international domstol

27. august 2018 Sagen om en udsmidt familie fra Birkeparken skal nu for menneskerettighedsdomstolen, hvis det står til familiens forsvarer. Det skriver Fyens.dk.

Moserunden vokser år for år

27. august 2018 Når motionsløbet Moserunden tirsdag den 4. september finder sted for sjette gang er det med et voksende antal deltagere år for år, ifølge Fyens.dk.
Filtrering