Filtrering

Træner i speciel situation: Klubkammerater kæmpede i finalen

18. november 2019 Ilias Warraich blev i weekenden dansk mester i 60 kilo-klassen efter en intens kamp mod klubkammeraten Abdallah Abou Arab. Han fortsætter nu boksekarrieren i Herlev, men tænker på Vollsmose og bokseklubben med stor taknemmelighed.

FIUK har kurs mod oprykning

18. november 2019 Fyns Internationale Ungdomsklub overvintrer på en flot andenplads efter en målrig sæson, hvor målet om at rykke op i Serie 1 pludselig er blevet synlig i horisonten.

En familiehistorie om immigration

18. november 2019 Vi mennesker har altid flyttet os rundt i verden. Det er Metha Mauls familiehistorie et levende bevis på.

Tag snakken og drop pegefingeren

15. november 2019 Når unge jævnligt ryger hash, kan det påvirke deres muligheder for at gennemføre en uddannelse. Derfor sætter en kampagne på byens ungdomsuddannelser i uge 47 fokus på, hvordan forældre kan være med til at forebygge hashrygning.

Hash findes i hele byen

15. november 2019 Hash er nemt tilgængeligt for unge i hele Odense - deriblandt i Vollsmose, ifølge forebygger hos Fyns Politi, Claus Skjoldborg.

Her kan du søge om julehjælp 2019

14. november 2019 Er det svært at få råd til julegaver og andesteg, så kan man søge om hjælp flere steder. Både Den Frie Rådgivning og Vollsmose Sekretariatet hjælper med at udfylde ansøgninger om julehjælp og anbefaler, at man tager hul på sin ansøgning i god tid inden deadline. Julehjælp kan bestå af eksempelvis gavekort til supermarkeder og forretninger eller en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene.

Tanja hjælper med julehjælp

14. november 2019 Julehjælp har betydet meget for Tanja Dichow og hendes børn i Bøgeparken. I år har hun hjulpet andre beboere med information om, hvordan man søger.

Beboerformand: Brug din stemme i helhedsplanen

14. november 2019 Alle torsdage i november holder Vollsmose Sekretariatet åbne kaffemøder, hvor beboerne kan komme med input til den kommende boligsociale helhedsplan for Vollsmose. Beboernes stemme er med til at skabe fremtiden for Vollsmose, ifølge beboerdemokrat.

Kirken og biblioteket går sammen om kultur i Mosen

14. november 2019 Vollsmose Kirke og Vollsmose Bibliotek har skudt et samarbejde i gang. De vil bruge flere af bydelens gode rum til at nå bredere ud med kulturelle arrangementer.

Muler-elever imponerede forfatter

13. november 2019 Forfatter og debattør Sofie Jama var i topform, da hun fortalte om sin bog ’Et andet menneske, et andet liv’ og sin kulturelle frigørelse i Vollsmose Kirke foran 200 elever fra Mulernes Legatskole. Besøget i Vollsmose gav hende håb for ungdommen.

Asiatisk salat med and

13. november 2019 Den 10. november var det mortensaften, hvor der traditionen tro skal andesteg på middagsbordet. Men hvad kan man gøre med resterne af stegen? Borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard har et bud.

Forældre og medarbejdere fra H.C. Andersen Skolen demonstrerer

12. november 2019 Medarbejdere og forældre demonstrerer, mens politikerne diskuterer sammenlægningen af H.C. Andersen Skolen og Abildgårdskolen. Det skriver Fyens.dk.

Otte evakueret i Granparken

12. november 2019 Brandvæsenet rykkede i går ud til en brand i Granparken, ifølge TV 2/Fyn. Otte personer blev evakueret på grund af røgen.

Prinsesse Marie besøgte Mulerne

08. november 2019 Mulernes Legatskole havde i går fornemt besøg, da Prinsesse Marie indviede en udstilling af afdøde Prins Henriks digte i anledning af skolens 300-års jubilæum. Det skriver MulerUpdate.

Beboer vil have letbane

08. november 2019 Letbanens etape 2 skal bringe Odense NØ tættere på resten af byen. Beboer i Lærkeparken hilser ruten velkommen, ifølge TV 2/Fyn.

Leder: Vollsmose Avisen i balanceøvelse

05. november 2019 For nylig opstod der debat blandt beboere på Vollsmose Avisens facebookside. I den anledning forklarer redaktør for Vollsmoses medier, Signe Lene Christiansen, i sin leder, hvad Vollsmose Avisen er for en størrelse.

Trivsel er vigtigere end fraværstal

04. november 2019 På Mulernes Legatskole i Vollsmose er lærerne gode til at tage hånd om eleverne og dermed sørge for, at fraværet ikke bliver for højt.

Studievejleder: ‘En snak kan være nok’

04. november 2019 For mange lektier, problemer derhjemme eller mangel på energi. Der kan være mange årsager til, at en elev har for meget fravær, ifølge studievejleder på Mulernes Legatskole Tine Guldbrandt Lauritzen.

Vegetarisk curry med græskar

02. november 2019 Græskar kan bruges til meget andet end udskårede Halloween-lanterner. Borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard foreslår for eksempel denne curry med græskar og masser af krydderier.

Et (hjem)land langt væk

01. november 2019 Hvor hører jeg hjemme? Det spørgsmål fyldte en del, da Amina Bashir fra Bøgeparken for første gang besøgte sit andet hjemland Somalia denne sommer.

’Praktik gjorde os mere selvstændige’

01. november 2019 Det var en lærerig oplevelse at være tre dage i erhvervspraktik på Vollsmose Bibliotek, skriver de to 9. klasseselever, Sara Abdirashid og Amal Abdinuur, fra Abildgårdskolen.

Unge champs bliver ’fit for fight’

31. oktober 2019 Boksetræner i Vollsmose Boxing, Shahbaz Aslam, har indgået et samarbejde med fire skoler i Odense. Opgaven er at få nogle af de ældste elever i bedre form - både fysisk og mentalt.

Centersti bliver til ny bygade

31. oktober 2019 Hundredvis af beboere var mødt op for at opleve det første spadestik til den nye bygade. Både dem, der ser frem til en forandring af Vollsmose - og dem, der er bekymrede for biler og trafik gennem bydelen.

Vox-pop: Hvad synes du om den nye bygade?

31. oktober 2019 Tirsdag den 22. oktober blev der taget det første spadestik til den nye bygade i Vollsmose. I den forbindelse spurgte Vollsmose Avisen nogle af de fremmødte til arrangementet, hvad de tænker om, at der fra oktober 2020 kan køre biler gennem bydelen.

Værksted zoomer ind på personlige historier

29. oktober 2019 Odense Filmværksted rykker til Vollsmose i uge 44 og 45 for at give beboerne mulighed for at fortælle en god historie om deres bydel gennem en dokumentarfilm.

Vollsmose Boxing høster Pindle-pris

28. oktober 2019 Vollsmose Boxing var en af vinderne, da årets Best Of Odense-priser lørdag aften blev uddelt i Odeon.

Byråd sætter millioner af til mere letbane

14. oktober 2019 Et flertal i Odense Byråd går videre med etableringen af letbanens etape 2 i Odense og afsætter 38 millioner kroner til en forundersøgelse. Det skriver TV2/Fyn.

Investorer viser interesse for Mosen

14. oktober 2019 Den første interesse for at investere i Vollsmose er skabt blandt private investorer, ifølge Odense Kommune. Nu skal de fire store grundejere i Vollsmose finde ud af, hvordan arbejdet med at sælge og udvikle arealerne skal foregå.

To investorer kan se muligheder i Vollsmose

14. oktober 2019 En lokal ejendomsinvestor og en større entreprenør, der blandt andet har investeret i privat boligbyggeri i Gellerupparken, afviser ikke muligheden for at investere i Vollsmose på et tidspunkt.

Snart kommer den nye bygade

11. oktober 2019 Den 22. oktober tager Odense Kommune, Civica og FAB det første spadestik til den nye bygade i Vollsmose. En vej, der kommer til at gå tværs gennem bydelen, og som skal medvirke til at binde området bedre sammen med resten af byen.
Filtrering