Filtrering

Det myldrer med sommeraktiviteter i Vollsmose

07. august 2020 Børn og unge i bydelen har hen over sommeren kunnet deltage i alt lige fra fodbold, boksning og taekwondo til rundbold og cykelcafé.

Sahan og SSP går sammen om at hjælpe unge ud af kriminalitet

05. august 2020 SSP Odense og den somaliske kvindeforening Sahan har fået en million til et projekt, der skal hjælpe unge før, under og efter en fængselsstraf. Det skriver Fyens.dk.

17-årig varetægtsfængslet efter knivstik i Fyrreparken

31. juli 2020 En 17-årig dreng er varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med et knivstik i Fyrreparken, ifølge anklagemyndigheden hos Fyns Politi.

Politiet forlænger visitationszone og strafzone i to uger mere

30. juli 2020 Den skærpede strafzone og visitationszone i Vollsmose bliver forlænget til den 13. august for fortsat at forhindre utryghedsskabende adfærd og kriminelle handlinger. Det meddeler Fyns Politi.

Politiet efterlyser stadig hjælp til drabssag

23. juli 2020 Fyns Politi var i går i Vollsmose for at foretage yderligere undersøgelser i drabssagen i Egeparken. Godt en måned efter drabete efterlyser politiet fortsat hjælp fra borgere, skriver Ritzau.

Fyns Politi: Efterforskningen er i fuld gang

07. juli 2020 Fyns Politi efterforsker intensivt skudsagen fra den 24. juni i Vollsmose, hvor en 31-årig mand blev dræbt og en anden 31-årig mand hårdt såret.

Politiet forlænger visitationszone og skærpet strafzone

02. juli 2020 Den skærpede strafzone og visitationszonen i Vollsmose bliver forlænget til den 16. juli for fortsat at forhindre utryghedsskabende adfærd og kriminelle handlinger, meddeler Fyns Politi.

Fyns Politi: Den sårede mand har relationer til konflikt

26. juni 2020 Den 31-årige mand, der blev såret i forbindelse med et skyderi i Egeparken har personlige relationer til den igangværende konflikt i området, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Beboere laver mindehøjtidelighed for skuddræbt

26. juni 2020 Beboere vil ære mindet om den 31-årige mand, der blev skudt og dræbt natten til torsdag i Egeparken, ved en forsamling i eftermiddag. Samtidig opfordrer arrangørerne til, at beboere står sammen mod kriminaliteten.

Virus sætter ikke en stopper for sommerens tilbud

26. juni 2020 Send trygt børn og unge ud i sommerens aktiviteter. Det er budskabet fra en fritidsvejleder og en familierådgiver i Vollsmose, der opfordrer familier i bydelen til at bruge byen og naturen i ferien.

Politiet til forældre i Vollsmose: Hold ekstra øje med jeres børn og unge

25. juni 2020 Fyns Politi efterforsker stadig skudepisoden i Egeparken onsdag aften, hvor en 31-årig mand mistede livet og en anden mand blev alvorligt såret. I den forbindelse opfordrer politiet alle beboere til at holde afstand til grupperinger og holde godt øje med deres børn og unge.

Klubber mixer sport i nyt ferie-tilbud for børn

25. juni 2020 En håndfuld foreninger går sammen og arrangerer forskellige sportsaktiviteter i Vollsmose for alle børn og unge i skolernes sommerferie. Ifølge arrangørerne er der i år særligt brug for spændende lokale aktiviteter, fordi ferien i udlandet for mange er aflyst på grund af coronavirus.

En person er afgået ved døden efter skud i Egeparken

25. juni 2020 En 31-årig mand er afgået ved døden efter et skyderi i Egeparken onsdag kort før midnat. En anden mand er hårdt såret, oplyser Fyns Politi, der vil være massivt til stede i Vollsmose.

5 fede oplevelser i naturen

25. juni 2020 Kommer du fra en anden del af Danmark og har valgt at holde sommerferie i Odense? Eller er du blot en af byens mange beboer, der har lyst til at udforske Odenses smukke naturområder? Så får du her fem skønne steder i Odense, der er fantastiske til en hyggelig veninde- eller familietur - eller bare en afslappende tur på egen hånd.

Portrætter pryder vægge hos V20

24. juni 2020 Et kunstværk med portrætter af beboere er blevet hængt op på V20 - den tidligere Humlehaveskole.

Beboere rejser forslag om at afskaffe ghettoloven

24. juni 2020 Beboerinitiativet Almen Modstand med beboere fra Vollsmose vil have Folketinget til at diskutere ghettoloven igen. En beboer fra Vollsmose har derfor stillet et borgerforslag for at få ghettoloven afskaffet.

Litteraturpatruljen anbefaler: Scythe

23. juni 2020 En fascinerende og tankevækkende bog for dem, der elsker dystopisk fiktion.

Unge fra Vollsmose i protest mod racisme

23. juni 2020 To gange i løbet af juni er odenseanere gået på gaden under parolen ’Black Lives Matter’ for at demonstrere mod racisme.

Ingen familier er trukket i børnecheck

22. juni 2020 Flere børn i Vollsmose kommer i vuggestue, og ingen er blevet sanktioneret med at blive trukket i børnechecken, ifølge børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen.

Politiet indfører visitationszone

18. juni 2020 Fyns Politi har indført visitationszone i Vollsmose fra den 18. juni til den 2. juli. Det sker efter en skudepisode onsdag aften. Fire personer er anholdt i sagen.

Testcenter lukker igen: Ingen er testet positive

18. juni 2020 Omkring 400 personer er på knap to uger blevet testet for coronavirus i et midlertidigt testcenter i Vollsmose. Ingen er testet positive, og derfor lukker testmuligheden fra i morgen.

Flere er anholdt efter skyderi i Fyrreparken

18. juni 2020 Onsdag aften blev der affyret skud i Vollsmose og flere personer er nu anholdt, oplyser Fyns Politi, der efterlyser vidner i sagen.

Børn udebliver fra aktiviteter på trods af genåbning

17. juni 2020 Send trygt børn og unge ud i foreningerne igen. Det er budskabet fra fritidsvejleder, der mener oplysning er nøglen til at få fat i børn og unge igen.

Litteraturpatruljen anbefaler: Kragens kald

16. juni 2020 En hæsblæsende fantasybog, hvor alle er skurke.

Grønt lys til sommerens fodboldskole i Vollsmose

12. juni 2020 100 børn og unge i Vollsmose har igen i år mulighed for at komme med på DBUs populære fodboldskole, hvor man også i år vil gøre en ekstra indsats for at få mange piger med.

Ensomhedskonsulent: Ultralokale initiativer mod ensomhed er guld værd

11. juni 2020 Ensomhed, ængstelse og bekymringer som følge af isolationen under coronakrisen kan have både fysiske og psykiske konsekvenser for særligt de ældste. Derfor har omsorgsbesøg fra lokale frivillige stor værdi, ifølge en ekspert i ensomhed.

Frivillige omsorgsbesøg tænder lys i mørket

11. juni 2020 Frivillige beboere i Vollsmose besøger ældre i bydelen, der på grund af coronavirus nu i flere måneder har været meget isolerede og alene derhjemme. Ifølge en af initiativtagerne, Salwa Kaakoush, er besøgene et stort lyspunkt for de ældre.

Roulade med spinat og tun

10. juni 2020 Det kan være lidt drilsk at rulle en roulade, men i denne opskrift med spinat og tun går det ganske fint, skriver borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard.

Se billederne: Distanceforhold for store og små

10. juni 2020 Selvom smittetrykket er lavet, er coronavirussen stadig til stede i samfundet. Det betyder, at hverdagen foregår med afstand og hyppig håndvask. Borgerfotograf Jørgen Gregersen har dokumenteret den nye hverdag fra plejehjemmet, biblioteket og skolerne i Vollsmose.

Kommunen vil undgå smittespredning, hvor folk bor tæt

10. juni 2020 Folk i Vollsmose bor tæt sammenlignet med resten af Odense. Det kan gøre bydelen sårbar for spredning af coronasmitten, vurderer Sundhedschef i Odense Kommune. Derfor er det fortsat vigtigt at holde afstand og god håndhygiejne.
Filtrering