Lærkeparken melder sig ind i LLO

Beboerne i Lærkeparken har stemt ja til at melde sig ind i LLO.

Efter en afstemning den 23. oktober er Lærkeparkens beboere blevet enige om at melde sig ind i Lejernes Landsorganisation.

Tirsdag den 23. oktober stemte beboerne i Lærkeparken ja til at lave en kollektiv aftale med Lejernes Landsorganisation, LLO. Ifølge Thomas Skov Jensen, der bragte idéen til bestyrelsen, imødekommer medlemskabet et ønske om at få en helt uafhængig kilde til juridisk rådgivning.

 - Som beboer kan det være svært at holde styr på alle reglerne. Derfor, synes jeg, det er en god idé, at vi melder os ind i LLO, hvor der er juridisk hjælp at hente, fortæller Thomas Skov Jensen, der er næstformand i Lærkeparkens afdelingsbestyrelse. Han fortsætter:

 - Vi kan få hjælp til lejernes varmeregninger, flytninger og lignende, men også hjælp til bestyrelsens regnskab og til de kommende helhedsplaner.

Det vil koste Lærkeparkens beboere omkring 25 kroner om måneden at være medlemmer hos LLO, som vil blive trukket via huslejen. Ifølge Thomas Skov Jensen vil LLO som en del af aftalen sende en jurist ud til afdelingen i faste intervaller og på bestemte tidspunkter, hvor Lærkeparkens beboere har mulighed for at få rådgivning.

Seneste Artikler
Hvad sker der med Vollsmoses udvikling?
Ekstra Bladets oplysninger om nedrivninger er forældede
Vollsmose får igen penge til gode idéer
Mand får fængselsdom for at smadre ruder på flere skoler
Butikker i Vollsmose Torv bekæmper madspild