Medarbejdere fra kommunen er rykket til Vollsmose

Omkring 235 medarbejdere fra Ældre- og Handicapforvaltningen flytter i løbet af december og det nye år til den tidligere Humlehaveskole. I lang tid har kun omkring en tredjedel af pladsen været brugt. Arkivfoto

80 medarbejdere fra Odense Kommune er i dag flyttet ind i nye lokaler på den tidligere Humlehaveskole.

I flere måneder har Odense Kommune gjort klar til at flytte 235 kommunale arbejdspladser til den tidligere Humlehaveskolen, hvor der længe har set gabende tomt ud bag ruderne i store dele af bygningen.

Nu er første kuld af kommunens medarbejdere så flyttet ind i bygningen, hvor også Ungdomscenter Camp U holder til. Det drejer sig om cirka 80 medarbejdere fra afdelingen ’Myndighed’ i Ældre- og Handicapforvaltningen, der i dag er rykket ind på Vollsmose Allé 20. Det er dem, der blandt andet bevilliger botilbud, hjælpemidler og hjemmepleje til borgere i kommunen.

LÆS OGSÅ: Lokale arbejdspladser til skal kickstarte udvikling

- Vi er to afdelinger, der er blevet lagt sammen, så vores nye beliggenhed er en mulighed for os til at blive flettet godt sammen og fysisk sidde sammen i nye lokaler. Det er klart en fordel, selvom vi har en bydækkende funktion og ikke kun dækker Odense N, siger assisterende rehabiliteringsleder, Camilla Aagaard, der er leder for indflytterne.

Skal kickstarte udvikling
Ifølge Odense Kommunes udviklingsplan er flere lokale arbejdspladser i Vollsmose blandt de såkaldte ’åbningstræk’, der skal sætte udviklingen af bydelen i gang og tiltrække private investorer - og her vil kommunen gerne selv gå forrest. Derfor får i alt 370 medarbejdere den kommende tid ny arbejdsplads i Vollsmose. Omkring 235 medarbejdere fra Ældre- og Handicapforvaltningen flytter i løbet af december og det nye år til den tidligere Humlehaveskole. Beskæftigelse- og Socialforvaltningen flytter cirka 135 arbejdspladser til VIVO ved siden af Vollsmose Bibliotek og Egeparken, hvor der i forvejen er et større antal kommunale medarbejdere.

Selvom Camilla Aagaard og hendes medarbejdere lige skal vænne sig til deres nye omgivelser, så forventer de, at flytningen vil medføre et tættere samarbejder med de øvrige parter i huset.

Seneste Artikler
Far og søn søger medspillere til at få krammet på svære Pokémons
Vollsmose Sekretariatet vender tilbage til almindelige åbningstider
Litteraturpatruljen anbefaler: Maze Runner - Labyrinten
Tre gode gåture i og omkring Vollsmose
Gamle beboere genopliver barndommens land