Politiet beder om hjælp i sag om stjålet fyrværkeri

Ifølge Fyens.dk er en stor del af det fyrværkeri, der blev stjålet på Tåsinge i weekenden, blevet fundet i et kælderrum i Lærkeparken. Politiet beder nu om hjælp i sagen.

Mandag eftermiddag fandt Fyns Politi en større mængde fyrværkeri i kælderrum i Lærkeparken. Fyrværkeriet viste sig at være en del af det lager, der blev stjålet fra Tåsinge Forenede Boldklubbers fyrværkeriudsalg natten til lørdag. Det skriver Fyens Politi på Twitter.

- Der er tale om almindeligt konsumfyrværkeri som batterier, raketter og den slags, siger vagtchef Kenneth Taanquist til Fyens.dk.

Politiet beder om, at man kontakter Fyns Politi på telefon 114, hvis man har set noget mistænkeligt i kældrene i Vollsmose.

- Det kunne være, at nogen har lagt mærke til tomme kælderrum, der pludselig er blevet fyldt op, set tomme papkasser eller har lagt mærke til ekstra trafik i området, siger Kenneth Taanquist til Fyens.dk

Tyveriet på Tåsinge skete fra aflåste containere ved et fyrværkeriudsalg ved Tåsinge Hallen i tidsrummet fra fredag aften klokken 23 til lørdag morgen klokken 07.30. Fyrværkeriet har en værdi på 125.000 kroner.

Seneste Artikler
Far og søn søger medspillere til at få krammet på svære Pokémons
Vollsmose Sekretariatet vender tilbage til almindelige åbningstider
Litteraturpatruljen anbefaler: Maze Runner - Labyrinten
Tre gode gåture i og omkring Vollsmose
Gamle beboere genopliver barndommens land