Før ramadanen: Picnic i det grønne

Når solen bryder frem og temperaturen stiger, trækker Vollsmoses skønne, grønne områder familierne ud af hjemmene. Borgerfotograf Flemming Falkenberg mødte på en aftengåtur før ramadanen familien Al-Salem, der havde tændt op i grillen.

Sara Al-Salems to piger, Nahla på 1 år og Ayah på 4 år, nyder aftensolen og det bløde græs. I foråret og sommeren mødes familien ofte i det grønne mellem Bøgeparken og Slåenhaven, hvor de bor. I Mosen er der masser af plads til, at børnene kan lege udenfor, spille bold og lege i sandkassen. Mariam på otte år har for eksempel god plads til at vise sine dansetrin, som hun har lært til dans hos Projekt Zlatan i Birkeparken.

Når familien Al-Salem mødes til aftensmad, tager alle noget mad med til en fælles buffet. Under ramadanen, hvor der bliver fastet fra solopgang til solnedgang, mødes familien kun i weekenderne for at bryde fasten sammen. Ellers kommer børnene for sent i seng. Når der bliver tændt op i grillen, er der ofte pølser og brød på menuen. Det er nemt, og børnene elsker det.

Seneste Artikler
Beboerformand: Brug din stemme i helhedsplanen
Træner i speciel situation: Klubkammerater kæmpede i finalen
FIUK har kurs mod oprykning
En familiehistorie om immigration
Tag snakken og drop pegefingeren