Bydelssøstrene vandt Ildsjæleprisen

Vollsmoses bydelssøstre vandt hovedprisen til årets FrivilligGalla.

Vollsmoses Bydelssøstre høstede flest publikumsstemmer til FrivilligGalle i fredags og kunne derfor tage hjem til bydelen med Ildsjæleprisen 2019.

Der var stor jubel, da Vollsmoses bydelssøstre i fredags kunne gå på scenen for at modtage Ildsjæleprisen 2019.

- Vi er stolte over, at vores arbejde bliver bemærket. Det betyder rigtig meget. Prisen giver os endnu mere blod på tanden, og vi fortsætter vores arbejde som de ildsjæle, vi er, sagde de glade bydelssøstrene fra scenen, hvor de fik overrakt prisen af borgmester Peter Rahbæk Juhl.

FrivilligGalla er en festaften for byens frivillige sociale foreningers, og med mere end 250 gæster var der meldt fuldt hus.

Bydelssøstrene var en af tre nominerede til den flotte pris, og i løbet af aftenen fik de flest stemmer fra publikum, som dermed besluttede, hvem der skulle modtage prisen samt overskuddet fra Kulturmaskinens Julegalla 2019.

LÆS OGSÅ: Bydelssøstre i spil til stor pris

Hvert år fejrer Odense Kommune det frivillige sociale arbejde ved uddelingen af fem priser. Ildsjæleprisen er hovedprisen og gives til en frivillig social forening eller organisation, der har udmærket sig særligt i det seneste år.

Bydelssøstre vandt årets Ildsjælepris på baggrund af deres sociale arbejde med udsatte kvinder i Vollsmose. De frivillige kvinder hjælper og støtter kvinder, som ofte er isolerede, og som det etablerede system har svært ved at nå. De formidler vigtig information og viden og bygger bro mellem kvinden og det sted, som bedst kan hjælpe. De fokuserer på at styrke kvinderne, så de kan hjælpe sig selv, deres børn og familie.

Seneste Artikler
Far og søn søger medspillere til at få krammet på svære Pokémons
Vollsmose Sekretariatet vender tilbage til almindelige åbningstider
Litteraturpatruljen anbefaler: Maze Runner - Labyrinten
Tre gode gåture i og omkring Vollsmose
Gamle beboere genopliver barndommens land