EM: Mødte overmand tidligt i turneringen

Illias Warraich gjorde en hæderlig figur ved EM i Bulgarien, men måtte se sig slået af tidligere europamester i anden kamp.

Illias Warraich repræsenterede Vollsmose Boxing på værdig vis ved de netop afholdte europamesterskaber for U19-boksere i Sofia i Bulgarien.

Den unge bokser vandt i sin indledende kamp 3-2 over bulgareren Dzhurov Bozhidar.

- Det var en noget nervøs kamp, men Illias fik sat mange stød ind med sin venstrehånd og fortjente på den baggrund at vinde, fortæller cheftræner i Vollsmose Boxing, Shahbaz Aslam.

Til gengæld måtte den stærke bokser fra Vollsmose se sig slået i sin næste kamp over for den tidligere europamester fra England, Adam Azim.

- Men Illias gav ham kamp til stregen i en god og intens fight, siger Shahbaz Aslam, der dog erkender, at englænderen var den bedste.

- Han er en hurtig og stærk bokser, som det er svært at dæmme op imod, lyder det fra cheftræneren.

På baggrund af de to kampe ved europamesterskaberne i Bulgarien mener Shahbaz Aslam, at Illias Warraich kan være stolt over sin præstation.

- Det kunne efter min bedste overbevisning sagtens være blevet til mere for Illias. Han er en udpræget turnerigsbokser, der bliver bedre fra kamp til kamp. Derfor var det en skam, at han så tidligt i turneringen løb ind i den bedste bokser. Men skal man vinde guld, skal man selvfølgelig kunne besejre alle, slutter Shahbaz Aslam.

Seneste Artikler
Vollsmose får en anderledes skolevej
Nye trænere i B1909 sørger for børnene
Lav din egen fastelavnskrone
Karameller med havsalt
Litteraturpatruljen anbefaler: Ilttyv 1 - Over sløret