Fyns Politi indfører visitationszone efter skudepisode

Her gælder visitationszonen.

Fyns Politi indfører visitationszone i Vollsmose efter en skudepisode i går aftes. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

I går aftes og hele natten til i dag har Fyns Politi været massivt tilstede i og omkring Vollsmose efter en anmeldelse om en skudepisode i går aftes. Efterforskning har vist, at der har været affyret skud, og Fyns Politi indfører derfor visitationszone i 14 dage, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Når der skydes på åben gade, så tager vi det naturligvis meget alvorligt, og vi har derfor besluttet at indføre visitationszone i området. Vi vil gerne sende en klar besked til dem, der skyder, og dem, der skaber utryghed om, at vi ikke finder os i det. Samtidigt vil vi gerne vise de andre beboere i området, at vi er tilstede, og at vi gør, hvad vi kan for at de kan føle sig trygge, der hvor de bor, siger politidirektør Arne Gram i pressemeddelelsen. 

LÆS OGSÅ: Syv anholdt efter mulig skudepisode i Vollsmose

Politiet har siden skudepisoden tirsdag aften været i gang med en forøget tryghedsskabende indsats i Vollsmose. Det betyder mere synligt politi end sædvanligt.

Efterforskning bekræfter skud
Visitationszonen oprettes efter, at Fyns Politi kl 18.10 i går fik en anmeldelse om, at der var afgivet skud fra en sort bil på Vollsmose Allé. Ifølge politiet har de fundet både patronhylstre og projektiler og kan derfor konkludere, at der har været affyret skud.

Fyns Politi har haft syv personer anholdt i sagen, og de er alle sigtet for forsøg på kvalificeret vold. De er nu løsladt igen, men sigtelserne opretholdes. 

- Efterforskningen fortsætter på højtryk. Vi kender personkredsen, og det har vores højeste prioritet at finde den eller de personer, som står bag skyderiet i går, lyder det fra vicepolitiinspektør Jesper w. Pedersen, der har ansvar for efterforskningen, i pressemeddelelsen.   

Visitationszonen gælder 14 dage frem til den 25. september. Politiet opfordrer alle, der måtte have informationer i sagen til at kontakte politiet på telefon 114. 

Seneste Artikler
Vollsmose får en anderledes skolevej
Nye trænere i B1909 sørger for børnene
Lav din egen fastelavnskrone
Karameller med havsalt
Litteraturpatruljen anbefaler: Ilttyv 1 - Over sløret