Gennemgribende renovering af Østerhøj i fuld gang

Arkivfoto

En ny facade, nye altaner og en ekstra etage med en penthouse-lejligheder er elementerne i en omfattende renovering af Østerhøj.

 Østerhøj skal gøres til et mere attraktivt sted at bo. Derfor er Dan Mark Ejendomme A/S , der ejer Østerhøj, allerede gået i gang med at gøre facaden mere tidssvarende. Og senere vil altanerne blive gjort udvendige, lejlighederne gennemgribende renoveret og en ekstra etage blive tilført, hvor der bliver opført en Penthouselejlighed. Det skriver Fremtidens Vollsmose.

- Andre investorer skal rette en opmærksomhed, hvor de skal se, at man ikke skal afvise Vollsmose som en god case, da tingene godt kan lade sig gøre. Vi synes timingen er god nu, da der i fremtiden kommer til at ske store forandringer i Vollsmose, og derfor vil Østerhøj blive et konkret og synligt tegn på, at udviklingen er i gang, udtaler Søren Dollerup, der er Drifts – og udviklingsdirektør hos Dan Mark Ejendomme Vollsmose A/S til fremtidensvollsmose.dk

Renoveringen af Østerhøj, som blev opført i 1979, er et led i de bestræbelser, der over de næste 10 år gøres for at gøre Vollsmose til et både mere attraktivt og trygt sted at bo.

Renoveringen af facaden forventes at være færdig medio december 2020, og den nye etage regner man med at være færdig med i andet kvartal af 2021.

Seneste Artikler
Politi deler foto af formodet drabsmand fra Egeparken
Skole tages med på råd i kæmpe renovering
Vollsmose Apotek tilbyder gratis vaccination mod influenza
Iværksættere forfølger store drømme
Små skridt mod ny skole er taget