5 fede oplevelser i naturen

Kommer du fra en anden del af Danmark og har valgt at holde sommerferie i Odense? Eller er du blot en af byens mange beboer, der har lyst til at udforske Odenses smukke naturområder? Så får du her fem skønne steder i Odense, der er fantastiske til en hyggelig veninde- eller familietur - eller bare en afslappende tur på egen hånd.

Munke Mose
Munke Mose er en af de skønne parker, der ligger i Odense centrum tæt på Odense Å. Det er et oplagt sted at besøge for personer i alle aldre. Der er mulighed for at leje cykelbåde og komme ombord på Åfarten, hvor man kan sejle rundt og nyde den skønne natur. Der er legepladser til de små og et stort græsareal, hvor der er mulighed for at sidde og slappe af. Man kan også tage turen på gåben rundt på stierne omkring Munke Mose, der fører til forskellige skønne naturområder. Udover natur er der også mulighed for at købe drikkevarer, snacks og mad ved de tæt beliggende kaffeshops eller smutte en tur op i Odense gågade.

Skovsøen
Skovsøen er et smukt naturområde, der ligger i Odense M. Her er der en smuk sø med et stort springvand i midten og ænder, der svømmer omkring. Der er masser af natur og mulighed for at gå rundt omkring i skovene, hvor man kan finde flere forskellige legepladser, der er egnet til alle aldre. Lige foran søen er der en isbutik og et stort græsareal, hvor man kan sidde og hygge sig. Det er et skønt sted, hvor der også er masser af plads til boldspil og leg.

Eventyrhaven
Eventyrhaven er et smukt sted i Odense C og lige ved siden af Odense gågade. Det er et skønt område med et lille græsareal, der kan benyttes til at sidde ned og slappe af alene eller med bekendte. Eventyrhaven er omringet af åen, og om sommeren vokser der skønne planter og blomster i alle former og farver. Udover det lille græsareal er der bænke, hvor der er mulighed for at sidde ned og nyde udsigten.

Børnebyen
Børnebyen, som ligger i Odense NØ, er et smukt sted og helt fantastisk til børn. Her er der små huse rundt omkring, som børnene kan lege i, og der er forskellige dyr såsom geder, kaniner, høns og marsvin. Der er et fint græsareal, som kan bruges til forskellige aktiviteter, og der er også bålpladser, bænke og toiletter. Alt i alt et skønt og familievenligt sted.

Cirkuspladsen
Cirkuspladsen i Bolbro er et hyggeligt sted med en legeplads, der har et sjovt cirkustema. Cirkuspladsen har også en fodboldbane, petanquebane og flere steder, hvor der er mulighed for at sidde ned og hygge sig og grille. Legepladsen er et oplagt sted til familier med børn. Her kan børnene lege, mens forældrene kan holde godt øje med børnene, da bænkene er placeret tæt på legepladsen og giver en god udsigt til det hele. 

Seneste Artikler
Politi deler foto af formodet drabsmand fra Egeparken
Skole tages med på råd i kæmpe renovering
Vollsmose Apotek tilbyder gratis vaccination mod influenza
Iværksættere forfølger store drømme
Små skridt mod ny skole er taget