En person er afgået ved døden efter skud i Egeparken

En 31-årig mand er afgået ved døden efter et skyderi i Egeparken onsdag kort før midnat. En anden mand er hårdt såret, oplyser Fyns Politi, der vil være massivt til stede i Vollsmose.

Klokken 23.49 i går aftes fik politiet en melding om skud i Egeparken. Ved ankomst til Egeparken i Vollsmose konstaterer politiet, at to personer er ramt af skud. Den ene person er afgået ved døden. Den anden person er hårdt såret, men er nu efter behandling stabil. Begge mænd er 31 år gamle, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Politiet indfører visitationszone

Fyns Politis efterforskere har arbejdet på stedet hele natten og er stadig i gang med gerningsstedsundersøgelser i Egeparken. Politiet vurderer, at skyderiet er en udløber af en igangværende konflikt mellem personer fra flere grupperinger. De har blandt andet fundet flere patronhylstre på stedet.  

Politiet oplyser, at de vil være massivt til stede i Vollsmose. 

For en uge siden blev der affyret skud i Fyrreparken, hvorefter politiet indførte visitationszone i blandt andet Vollsmose. I den forbindelse udtalte politiet, at skudepisoden formentlig bunder i en konflikt mellem to grupperinger i området.

Visitationszonen gælder til den 2. juli.

Seneste Artikler
Politi deler foto af formodet drabsmand fra Egeparken
Skole tages med på råd i kæmpe renovering
Vollsmose Apotek tilbyder gratis vaccination mod influenza
Iværksættere forfølger store drømme
Små skridt mod ny skole er taget