Klubber mixer sport i nyt ferie-tilbud for børn

Fodbold er en af de idrætsgrene børn og unge kan stifte bekendtskab med i uge 30 og 31.

En håndfuld foreninger går sammen og arrangerer forskellige sportsaktiviteter i Vollsmose for alle børn og unge i skolernes sommerferie. Ifølge arrangørerne er der i år særligt brug for spændende lokale aktiviteter, fordi ferien i udlandet for mange er aflyst på grund af coronavirus.

Sommerferien kan være lang for mange børn i Vollsmose. Specielt i disse coronatider, hvor det nok er de færreste, der skal på ferie i udlandet. Men der er ingen grund til at fortvivle og dømme ferien ude på forhånd. Med økonomisk hjælp fra Kulturministeriet er en række foreninger i Vollsmose gået sammen om at strikke et spændende tilbud sammen for alle piger og drenge mellem seks og 17 år hos B1909.

- Det er vigtigt, at der er nogle gode aktiviteter for børn og unge i sommerferien. Derfor har vi fået nogle engagerede mennesker fra de mest populære idrætsgrene blandt de unge til at gå sammen om et spændende arrangement med fodbold, basketball, taekwondo, boksning og rundbold på programmet, siger SSP-konsulent, Rune Andersen, der tager sig af alt det administrative i forbindelse med arrangementet.

Væbnet med håndsprit
En af de foreninger, der skal stå for aktiviteterne i uge 30 og 31, er Odense Taekwondo Klub. Formand Cengiz Caliskan glæder sig til at være med.

- Det er de færreste børn, der gider taekwondo i fire timer. Men slår man det sammen med andre idrætsgrene, så de unge får mulighed for at prøve flere ting på en gang, er jeg sikker på, det bliver rigtig sjovt og vil være med til at samle mange unge, siger han.

Mange foreninger er først så småt ved at være oppe i fulde omdrejninger efter at være lukket ned i flere måneder, og klubberne har konstateret, at de unge ikke er mødt så talstærkt frem, som de
plejede før coronavirus. Så vil de møde op i sommerferien?

- Det er jeg overbevist om. Der er i hvert fald ingen grund til at frygte coronavirus. Vi har rigeligt med håndsprit, og der er masser af plads på B1909s anlæg, lyder det beroligende fra Rune Andersen.

Aktiviteterne finder sted i uge 30 og 31 fra klokken 13.00 - 17.00 på B1909s anlæg. Det er gratis at deltage, og man møder bare op.

Seneste Artikler
Politi deler foto af formodet drabsmand fra Egeparken
Skole tages med på råd i kæmpe renovering
Vollsmose Apotek tilbyder gratis vaccination mod influenza
Iværksættere forfølger store drømme
Små skridt mod ny skole er taget