Politiet indfører visitationszone

Visitationszonen er indført fra den 18. juni til den 2. juli og gælder 24 timer i døgnet i hele perioden. Den giver politiet udvidede rettigheder til at visitere personer og køretøjer inden for zonens område.

Fyns Politi har indført visitationszone i Vollsmose fra den 18. juni til den 2. juli. Det sker efter en skudepisode onsdag aften. 

Sent onsdag aften blev der afgivet skud omkring Fyrreparken. Fyns Politi indfører derfor visitationszone i området gældende fra den 18. juni klokken 14.00 og to uger frem. Der er ikke meldinger om tilskadekomne i forbindelse med episoden.

- Når der bliver skudt på åben gade, hvor borgerne skal kunne færdes trygt og sikkert, så er det en yderst alvorlig situation. Derfor indfører vi omgående visitationszone i området. Vi ønsker at sende et klart og utvetydigt signal til de, der anvender våben om, at det vil og kan vi under ingen omstændigheder acceptere. Samtidig vil vi gerne vise beboerne i området, at vi gør, hvad vi kan for at genskabe trygheden i Vollsmose. Vi vil derfor i den kommende tid være mere synligt til stede i området. Alle skal kunne færdes trygt og sikkert, hvor de bor og har deres daglige gang, siger Fyns Politis politidirektør Arne Gram i en pressemeddelelse.

To grupper i konflikt
Den foreløbige efterforskning viser, at skudepisoden onsdag aften formentlig bunder i en konflikt mellem to grupperinger i området.

- Der er tale om en kreds af personer, som vi kender rigtig godt. Vi arbejder lige nu målrettet på at finde de skyldige bag skudafgivelsen. Derfor har vi blandet andet været til stede med hunde med henblik på sporsikring både onsdag aften og igen i dag, efter det blev lyst. Vi har desuden taget en bil ind til undersøgelse, som vi ved, var indblandet, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen fra Fyns Politi.

Efterlyser vidner
Fyns Politi vil meget gerne høre fra borgere, der kan have hørt eller set noget i forbindelse med skudepisoden onsdag aften. Anmeldelsen blev modtaget klokken 22.38, så det er tidspunktet både før og efter, som politiet gerne vil vide mere om.

I den forbindelse efterlyser politiet vidner, der har oplysninger om en blå Mercedes, sedanmodel, mellemblå metallak, årgang 2016, som var indblandet i episoden. Politiet vil også meget gerne høre, hvis nogen har set to mindre motorcykler/knallerter, som var i og omkring gerningsstedet, da der blev skudt.

Ved du noget, så ring til Fyns Politi på 114.

Område for visitationszonen:
Nord for Haveforening Martinsminde/Hindehøjen, mod øst langs Odense Å og Staupudevej til Nyborgvej, mod syd Nyborgvej og Munkerisvej, Nyborgvej til Ejby Møllevej og mod vest Ejby Møllevej til Skt. Jørgens Gade, Åsumvej og Ejbygade til nord for Haveforening Martinsminde/Hindehøjen.

Seneste Artikler
Politi deler foto af formodet drabsmand fra Egeparken
Skole tages med på råd i kæmpe renovering
Vollsmose Apotek tilbyder gratis vaccination mod influenza
Iværksættere forfølger store drømme
Små skridt mod ny skole er taget